Prejsť na obsah

Hlavná ponuka:

2013 - Futbalový turnaj

Fotogaléria obce > Fotogaléria 2013
Futbalový turnaj o pohár starostky obce

7.7.2013 - "Futbalový turnaj o pohár starostky obce".Na tento 5.ročník futbalového turnaja o pohár starostky obce prijali pozvanie obec Tovarné a ObÚ Vranov nad Topľou.O 13 hod sme privítali hostí a futbalový turnaj sa začal.Súťažili najprv mladší a potom starší.Do futbalového turnaja sa prihlásili z mladších tri družstvá a to : dorast Nižný Kručov na čele s kapitánom Jurkom Majerníkom a hráčmi:Lukáš Marcinčin,Kristián Šimko,Viktor Fečo,Jozef Kopčo,Ján Hermanovský,Tomáš Mezej,Miloš Marcinčin ,potom to boli dorast Tovarné s kapitánom Róbertom Carom a hráčmi:Jakub Hrie,Samuel Barna,Ondrej Duhoň,Filip Ďzuňa,Patrik Vanšovský,Tomáš Popovič a ako tretie družstvo sa prihlásili žiaci Nižný Kručov na čele s kapitánom Sebastiánom Musákom a hráčmi:Miloš Vysoký,Samuel Kuchár,Pavol Medzvec,Roman Šimovič,Marek Knapik.Všetci bojovali a hrali futbalový zápas s prehľadom a férovo.Po futbalovom zápase kde sa vystriedali mladšie futbalové tímy a to každý s každým sa celý futbalový zápas skončil takto:

1. miesto : dorastenci z Nižného Kručova
2. miesto : dorastenci z obce Tovarné
3. miesto : žiaci z Nižného Kručova

- najlepší brankár : Marek Knapik
- najlepší strelec : Juraj Majerník ml.
- najlepší hráč zápasu: Róbert Car

Po odovzdaní cien sa mladší futbalisti odišli občerstviť a pohostiť do sály obecného úradu,kde bol pre všetkých nachystaný výborný guláš,ktorý pre nás nachystala naša pani kuchárka Boženka Janočková s vedúcou kuchyne pani Marienkou Pajdiakovou a s pomocníčkami, ktorým aj touto cestou veľmi pekne ĎAKUJEM!

Po ukončení futbalového zápasu mladších sa začal futbalový zápas o pohár starostky obce starších futbalistov.Na prvom mieste sa umiesstnili futbalisti z Vranova nad Topľou a kapitánom Marekom Dudom.Na druhom mieste sa umiestnili futbalisti z Nižného Kručova pod názvom Agáty na čele s kapitánom Jozefom Marcinčinom ml. a na tretej pozícii sa umiestnili futbalisti starší z Nižného Kručova pod vedením Jozefa Maťaša ml. Ocenení boli aj hráči a to z každého futbalového družstva.Boli to hráč z ObÚ Vranov nad Topľou p. Michalenko,ktorý strelil najvic gólov v zápase,ďalej bol ocenený aj najlepší futbalista z futbalového tímu Agáty a bol ním Tomáš Mezej a za starších futbalistov z tímu Nižný Kručov bol ocenený brankár Ján Šugar st.

Po skončení zápasu a vyhodnotení celého futbalového turnaja sme si všetci príjemne posedeli v areáli OcÚ Nižný Kručov,kde sme si pochutnali na naozaj výbornom guláši a občerstvili sme sa pivom,alebo kofolou.Ďakujem všetkým,ktorí ste sa zúčastnili a prišli ste hrať,alebo povzbudzovať.Chcem tiež poďakovať pánovi premiérovi SR Róbertovi Ficovi, ktorý našim žiakom venoval nové sivočervené dresy a lopty. Som rada, že nás vláda a hlavne našich futbalistov aspoň takto podporuje, čo si veľmi ceníme. Všetkým Vám ešte raz veľmi pekne Ďakujem a už teraz sa teším na ďalší ročník futbalového turnaja o pohár starostky obce Nižný Kručov.


v.13 pro
Návrat na obsah | Návrat do hlavnej ponuky