Prejsť na obsah

Hlavná ponuka:

2014 - Jozefovský turnaj

Fotogaléria obce > Fotogaléria 2014

Jozefovský futbalový turnaj dňa 23.03.2014


V nedeľu o 13
.00 hod sme privítali na multifunkčnom futbalovom ihrisku futbalových hráčov a priaznivcov futbalu. Starostka obce Nižný Kručov Mgr.Vladimíra Hermanovská zahájila futbalový turnaj, určila futb. rozhodcov a vysvetlila pravidlá hry. Privítala v prvom rade našich Jozefov, potom hostí: Hasičský záchranný zbor z Vranova n/T, futbalový tím z Ondavských Maťašoviec, profesionálnych futbalistov zo ZŠ Lúčna- športová trieda, taktiež futbalistov z Hencoviec a našich futbalistov z našej obce Nižný Kručov.
Futbalového turnaja sa zúčastnili 3 futbalové tímy mládežníkov 1.Mládež Nižný Kručov, 2.Profesionáli zo ZŠ Lúčna VT,3.Amatéri z Hencoviec. Ďalej sa futbalového turnaja zúčastnilo 5 futbalových tímov dospelých a to: 1.Jozefovia z Nižného Kručova, 2.FC Mravce z Nižného Kručova, 3. Sparta N.Kručov, 4.FC Maťašovce a 5.Hasišský záchranný zbor Vranov n/T.

Ako prví nastúpili mládežníci, ktorí si zahrali proti sebe. Víťaz z 3 mládežníckych tímov postúpil do  vyššieho levelu a hral proti dospelým. V hre hral každý s každým. Futbalový zápas sa ukončil o 19 hodine a starostka obce pozvala všetkých hráčov,ale aj fanúšikov na vyhodnotenie celého futbalového zápasu do sály OcÚ. Takisto všetkých pozvala aj na malé pohostenie a občerstvenie. V sále obecného úradu sa vyhodnotili všetky zápasy a každý z futbalových tímov obdržal cenu za umiestnenie.

Umiestnenie mládežníckeho futbalového turnaja:

  • 1.Profesionáli zo ZŠ Lúčna- športová trieda

  • 2.Amatéri z Hencoviec

  • 3.Mládež Nižný Kručov


Umiestnenie futbalového turnaja:

  • 1.FC Mravce z Nižného Kručova

  • 2.Sparta Nižný Kručov

  • 3.Profesionáli zo ZŠ Lúčna- športová trieda

  • 4.FC Maťašovce

  • 5.Hasičský záchranný zbor Vranov n/T

  • 6.Jozefovia z Nižného Kručova


Najlepší hráč, ktorý dal počas futb. turnaja najviac gólov v počte 15: Samuel Fekete

Najlepší brankár : Ján Šugár

Po vyhodnotení futb.turnaja a po odovzdaní cien každému futb.družstvu sme ešte spoločne posedeli v sále OcÚ, kde sa podával výborný guláš a občerstvenie. Starostka obce poďakovala všetkým hráčom, ale aj fanúšikom futbalu zato ,že prišli a zúčastnili sa Jozefovského futbalového turnaja, čím sme si  uctili našich Jozefov z obce Nižný Kručov.

Milí naši Jozefovia, buďte zdraví a buďte dlho medzi nami. Už teraz sa na Vás tešíme zase o rok...  starostka obce


v.13 pro
Návrat na obsah | Návrat do hlavnej ponuky