Prejsť na obsah

Hlavná ponuka:

Minifutbal 2010

Fotogaléria obce > Fotogaléria 2010
II.kolo futbalovej miniligy sa začalo

Zaèalo sa druhé kolo miniligy, t.j. každý s každým. Máme znovu šancu sa pozdvihnúť a ísť dopredu, lebo v prvom kole sme skonèili na 7.mieste. Je to obrovská šanca a my ju takto kus po kúsku zahadzujeme. Minulý týždeò 10.7.2010 - Slza - Èierni Orli 6 : 1 sme prehrali so Slzou, nad ktorou sme boli vždy suverény víťazi a Slza nás otoèila. To isté aj Senátors. A keï nezabojujeme, tak pôjdeme ku dnu, ako kameò. Tak vážení futbalisti: trošku života do toho umierasnia, lebo šanca ešte je, len ju treba pevne chytiť do svojich rúk a pekne držať a nepustiť. Ja viem, že máme aj na lepšie umiestnenie v tabu¾ke a máme aj na ostatné futbalové tímy, len treba chcieť. Tak sa pekne pozbierajte a nakopnite ten futbal na takú nôtu, akú to my Vaši fanúšikovia potrebujeme.


III. ročník - futbalového turnaja okolitých obcí 2010

V našej obci sa konal 3.roèník futbalového turnaja o pohár starostky obce, ktorého sa zúèastnili obce Nižný Hrušov, Zámutov, Ïurïoš a Nižný Kruèov. Tento turnaj otvorila a zahájila starostka obce Vladimíra Hermanovská, ktorá všetkých futbalistov privítala. Taktiež privítala aj futbalových fanúšikov a všetkých, ktorí prišli hráèov povzbudiť. Potom pozvala kapitánov futbalových tímov do svojej kancelárie, aby sa tam urèili dve skupiny hry a pravidlá hry. V prvej skupine boli futbalové tímy N.Hrušov, N.Kruèov - veteráni, Ïurïoš a druhú skupinu tvoril futbalový tím Zámutov, Èierni Orli N.Kruèov a N.Kruèov B. Takže hneï prvý zaèali hrať N.Kruèov-veteráni - Nižný Hrušov.
Tu sú výsledky zápasov:

  • Nižný Kruèov - veteráni - Nižný Hrušov 3 :13

  • Zámutov - Èierni Orli N.Kruèov 6 : 5 (po predåžení)

  • Ïurïoš - Nižný Hrušov 4 : 8

  • Zámutov - Nižný Kruèov B 13 : 7

  • Ïurïoš - N.Kruèov-veteráni 13 : 10

  • N.Kruèov B - Èierni Orli N.Kruèov 4 : 5


Finále: na 1. mieste Zámutov
2
. Nižný Hrušov
3. Èierni Orli Nižný Kruèov
4. Ïurïoš
5. Nižný Kruèov B
6. Nižný Kruèov - veteráni


Najlepší hráèi zápasu:
Za Zámutov...hráè s è. 15 dal v celom futbalovom zápase najviac gólov a to v poète 14
Za Nižný Hrušov...hráè s è. 10...poèet gólov 10
Za Nižný Kruèov ...Fero Križan...poèet gólov 7
Všetkým futbalovým tímom srdeène blahoželáme.
Každé futbalové mužstvo dostalo ocenenie. Prví traja dostali pohár a ïalší traja cenu útechy f¾ašu výborného vína z viníc nášho podnikate¾a ¼.Boroša, ktorému chcem opäť poïakovať za sponzorský dar - víno. Po ukonèení futbalového zápasu pozvala starostka obce všetkých hráèov, ale aj fanúšikov futbalu na výborný guláš do zasadaèky obecného úradu. Celý športový deò sa niesol vo ve¾mi dobrej atmosfére a my budeme mať na èo spomínať. O rok sa na Vás všetkých opäť teší starostka obce Nižný Kruèov, Vladimíra Hermanovská.

(fotogaléria)
  • 29.5.2010 - Čierni Orli - Bajkales 4:2

O 10:00 hod. sme hrali opäť futbalový zápas miniligy vo Vranove n/T s futbalovým tímom Bajkales. Tento zápas sa začal hneď z ostra a Bajkales veľmi šikovne našich hráčov prelstil a dal gól. Našim chlapcom sa podarilo vyrovnať na 1:1 až v 20 minúte zápasu a to tesne pred koncom prvého polčasu. Do druhého polčasu už išli naši chlapci s väčším elánom a darilo sa im. Veľmi prekvapil Jurko Majerník, ktorý dal nádherný gól. Aj keď má len 14 rokov, tak Jurko je veľmi šikovný a má talent. Ďalej nás prekvapil aj Paľo Vraník, ktorý tiež dal nečakaný gól. Najlepší hráč zápasu bol Miňo Boroš, ktorému chcem poďakovať za veľmi obetavý prístup k futbalu. V tomto zápase dal 2 góly, ale aj v predchádzajúcich zápasoch nahrával na góly a chcem podotknúť, že ešte ani raz nevynechal futbalový zápas miniligy. Mišo som rada, že si a že takto reprezentuješ našu obec. Ďakujem všetkým, ktorí sa tiež pravidelne zúčastňujú futbalových podujatí a reprezentujú seba a svoju obec. Tak len tak ďalej a nech sa Vám všetkým darí. starostka obce


  • 22.5.2010 - Čierni Orli - Tatra 0:1

V sobotu o 11.00 hodine sa konal futbalový zápas medzi našimi chlapcami a tímom starších pánov Tatra. Tento zápas bol dosť prudký z môjho pohľadu. Nepíšem to preto, lebo sme prehrali 0:1, ale preto, lebo na moje oči je to môj názor, starší páni musia za každú cenu vyhrať. Berme to tak, že sa im to podarilo, aj keď tam boli nejaké nezrovnalosti. Tak napríklad, ich ruka neplatila, lebo to bola vraj "technická ruka"(o takej som ešte nepočula), ale čo sa týkalo nás, tak tam platilo všetko. No nevadí, celý zápas bol z môjho pohľadu nie fér, lebo to neznamená, že keď mám nad 50 rokov, tak mám vždy pravdu. My sme si však zachovali inteligenciu a nadhľad a vieme sa povzniesť aj nad takých futbalových hráčov, ako sú hráči s Tatra tímu. A napokon, veď nemusíme vždy vyhrať. Za najlepšieho hráča mám v tomto futbalovom zápase nášho brankára Mareka Vaceľa, ale veľmi sa mi páčili aj obráncovia Peter Imrich, ktorý vždy príde chlapcom pomôcť a Jozef Marcinčin ml.-hubaľ, ktorý tiež bránil ako o život a zmaril tak nejednu šancu súpera. Chlapci, ďakujeme za pekné futbalové akcie a tešíme sa na Vás opäť v sobotu.


  • 16.5.2010 - Čierni Orli - Junior  3:0

V nedeľu sa o 9 hod začal na asfaltovom ihrisku minifutbal medzi Čiernymi Orlami a Juniorom. Zápas bol rýchly a lopta lietala raz hore a raz dole. Junior nás najprv tlačil k múru, ale potom naši chlapci prešli do útoku a napokon sme vyhrali 0:3. Po prvýkrát sme v histórii miniligy vyhrali nad Juniormi, doposiaľ sa nám to ešte nikdy nepodarilo. Chlapci, sme na Vás hrdí a tešíme sa, že Vám to tentokrát vyšlo. Najlepší hráč bol kapitán Robo Vaceľ a tentokrát bol aj výnimočný náš brankár Marek Vaceľ, ktorý vychytal neskutočné množstvo nátlakov na bránu a nepustil ani jeden gól. Je to až neuveritelné, ako títo bratia Vaceľovci vedia vo futbale preraziť, ale treba vyzdvihnúť celý futbalový tím, ktorý je už po tých pár rokov dá sa povedať, že pekne zohratý.


  • 15.5.2010 - Čierni Orli - Okulkáči 6:1

V sobotu sa hral futbalový turnaj v minilige a to medzi hráčmi N.Kručova a Okulkáčmi. Naši chlapci hrali rýchlo,pekne si nahrávali a hra bola v plnom prúde. Okulkáči bojovali, ale nejako sa im nedarilo a začali mať na našich hráčov slovné narážky, čo vyvrcholilo a naši pristúpili k útoku. Veď nikto na seba nedá nadávať a tie vulgárne slová, ktoré Okulkáči používali.... no chlapci, tak to hádam nie. To do futbalu nepatrí. A tak dostali, čo si zaslúžili. Prehra Okulkáčov bola dobrým útokom pre náš futbalový tím. Najlepší hráč zápasu z nášho mužstva bol Paťo Šmatko, ktorý dal za zápas neskutočné 3 góly a Robo Vaceľ - kapitán. Všetkým ďakujem za hru, ale ďakujem aj fanúšikom za povzbudzovanie.


  • 24.4.2010 - Čierni Orli - Slza  8:1

V sobotu sme vyhrali 8 : 1. Bol to pekný zápas a tímu Slze padali slzy. Naši hrali rýchlo, pohotovo a zápas sa im aj vydaril. V bránke bol tentokrát Maroš Majerník, lebo niktorý z brankárov nedošiel. Ešteže to zatiahol tréner. Patrí Vám všetkým pochvala. Držíme nášmu tímu všetky palce a prajeme Vám veľa ďalších úspechov.

  • 8.5.2010 - Čierni Orli - Senátors   0 :4

Na asvaltovom ihrisku sa v sobotu o 11.OO hod uskutočnil futbalový zápas medzi tímom N.Kručova Čierni Orli a tímom futbalistov z Vranova n /T Senátors. Tento futbalový zápas naši chlapci prehrali. Nevadí, učíme sa na vlastných chybách a ideme ďalej. Chcem pochváliť najlepšieho hráča futbalového tímu Čiernych Orlov brankára Mareka Vaceľa, ktorý vychytal veľa súperových gólov. Hral ako o život a aj keď padli za jeho chrbát štyri góly treba pochváliť hlavne jeho obetavosť a prístup k hre. Z brány povzbudzoval spoluhráčov a riadil celú hru. Napriek tomu, že sme prehrali to bol pekný a čistý zápas. Našim chlapcom odporúčam v piatok t.j. pred zápasom nepodliehať alkoholickým nápojom a neponocovať do rána na diskotékach. Inak dopadnú opäť, ako túto sobotu, lebo som z nich mala pocit, že vôbec nevládali behať a boli pomalí pri hre. Nevedeli sa uvolniť a prihrávky mali nepresné. Chlapci, čím to asi bolo? Odpovedzte si sami. Chcem poďakovať aj fanúšikom, ktorí sa pravidelne zúčastňujú zápasov a povzbudzujú našich chlapcov. Teším sa na Vás opäť v sobotu, starostka obce.



Pravidlá minifutbalovej ligy

Všetkých zúčastnených privítal p.Mihalèin.Na zahájení sa zúèasnilo 12 futbalových družstiev, ktoré si urèili hracie dni zápasov víkendy a to v sobotu a v nede¾u. Kto chce trénovať na asvaltovom ihrisku, musí osloviť p.Mihalèina individuálne a to cez týždeò.

  • 1.Urèenie výboru miniligy - predseda p.Mihalèin

podpredseda p.Hermanovská
èlenovia:Tirpák,Kováè,Gajdoš

  • 2.Povinné štartovné, každý futb.tím zaplatí 30 Eur ( v poplatku je zahrnuté šatòa a wc). Ïalej sú zahrnuté v tomto poplatku aj ceny a to:

1.cena pre víťaza : 150,-Eur
2. cena : 100,-Eur
3. cena : 30,-Eur
(kto chce sprchy,
tak si ich musí zaplatiť)

  • 3.Každé futbalové mužstvo musí mať dresy prípadne rozlišovaèky.


  • 4.Kritéria zápasov, ktoré sa hrajú v sobotu v èase od 10.00 hod. to bude spolu 5 zápasov a v nede¾u od 9.00 hod. to bude 1 zápas, prièom po spoloènej dohode sme umožnili tímu Junior, aby v nede¾u hrali zápasy len oni. Všetci ostatní hrajú sobotami plus v nede¾u hraje niekto z ostatných len s Juniormi.


Systém hry: 2 kolá a prvých šesť hrá o titul. Šesť mužstiev hrá potom play off - vyraïovaèka a 1.2.3. každý s každým 2 krát.

  • 5.Hráèi každého futbalového družstva budú hrať pod¾a priloženej súpisky, hráè z jedného futb.družstva nesmie hrať za iné futb.družstvo.

  • 6.Vo finále bude rozhodovať rozhodca.


Čierni Orli - Junior
Čierni Orli - Okulkáči
Čierni Orli - Tatra
v.13 pro
Návrat na obsah | Návrat do hlavnej ponuky